Únor 2008

Výroba

28. února 2008 v 22:42 | Kačk@ |  Katčina rubrika
Ahoj na www.katka60.blog.cz je že vyrábím záhlaví a okraje stránky tak se tam kukněte. Jedna z majitelek blogu.


glitterfy.com

28. února 2008 v 12:57 | K.@L. |  1.týden Westlife





Discografie Westlife

25. února 2008 v 20:19 | K.@L. |  1.týden Westlife
Diskografie:
2006 Amazing (cd 1)
2006 Amazing (cd 2)
2005 Face To Face
2005 When You Tell Me That You Love Me (cd 1)
2005 When You Tell Me That You Love Me (cd 2)
2005 You Raise Me Up (cd 1)
2005 You Raise Me Up (cd 2)
2004 Allow Us To Be Frank
2004 Obvious (cd 1)
2004 Obvious (cd 2)
2004 The Turnaround Tour
2003 Turnaround
2003 Hey Whatever (cd 1)
2003 Hey Whatever (cd 2)
2003 Mandy (cd 1)
2003 Mandy (cd 2)
2003 Tonight/ Miss You Nights (cd 1)
2003 Tonight/ Miss You Nights (cd 2)
2002 Unbreakable - The Greatest Hits Vol.1
2002 Bop Bop Baby (cd 1)
2002 Bop Bop Baby (cd 2)
2002 Unbreakable (cd 1)
2002 Unbreakable (cd 2)
2002 World Of Our Own (cd 1)
2002 World Of Our Own (cd 2)
2001 World Of Our Own
2000 Coast To Coast
1999 If I Let You Go
1999 Season In The Sun
1999 Westlife

Shane Filan životopis

25. února 2008 v 20:18 | K.@L. |  1.týden Westlife
Shane Filan
Zpěvák
Datum narození: 05.07.1979
Místo narození: Sligo, Irsko
Znamení: Rak
Životopis: Shane Filan se narodil 5.7.1979 v Irsku.Matka se jmenuje Mae a otec Peter.Má šest sourozenců Finbar, Liam,Peter,Yvonne, Denise a Mairead. jeho první práce byla:Hardware Store.Má psa jménem Kaiser a koně Carlton Clover.Je ženatý s ženou Gillian Walsh a má dceru jmenem Nicole. Shane Filan je členem chlapecké skupiny Westlife.
Filmografie:
2005 Tickled Pink ...Performer
2004 Discomania ...Performer
2003 Greasemania ...Performer
2003 Royal Variety Performance 2003, The ...Performer
2002 Audience with Donny Osmond, An ...Performer
2002 Party in the Park 2002 ...Performer
2000 Smash Hits 2000 ...
2000 Royal Variety Performance 2000, The ...Performer
2000 Party in the Park 2000 ...Performer
1999 Westlife: Westlife-Story ...

Nicky Byrne životopis

25. února 2008 v 20:16 | K.@L. |  1.týden Westlife
Nicky Byrne
Zpěvák
Datum narození: 09.10.1978
Místo narození: Dublin, Irsko
Znamení: Váhy
Životopis: Nicholas Bernard James Adam Byrne se narodil v Irsku. Matka se jmenuje Yvonne a otec Nicholas. Nicholas má dva sourozence, sestru Gillian a bratra Adama. Před karierou zpěváka hrál fotbal za klub Leeds United. Má psa který se jmenuje Keane. Je ženatý s Georgina Ahern - Byrne. Nicholas Byrne je členem velice známé chlapecké skupiny Westlife
Filmografie:
2005 Tickled Pink ...Performer
2004 Discomania ...Performer
2003 Greasemania ...Performer
2003 Royal Variety Performance 2003, The ...Performer
2002 Audience with Donny Osmond, An ...Performer
2002 Party in the Park 2002 ...Performer
2000 Royal Variety Performance 2000, The ...Performer
2000 Party in the Park 2000 ...Performer
1999 Westlife: Westlife-Story ...

Kian Egan životopis

25. února 2008 v 13:25 | K.@L. |  1.týden Westlife
Kian Egan
Zpěvák
Datum narození: 29.04.1980
Místo narození: Sligo, Irsko
Znamení: Býk
Životopis: Kian John Francis Egan se narodil ve Sligu v Irsku. Matka se jmenuje Patricia a otec Kevin. Má šest sourozenců - tři sestry: Viv, Fenella a Marielle a tři bratry: Gavin, Tom a Colm. Jeho přítelkyní je herečka Jodi Albert. Kian Egan je členem chlapecké skupiny Westlife
Filmografie:
2005 Tickled Pink ...Performer
2004 Discomania ...Performer
2003 Greasemania ...Performer
2003 Royal Variety Performance 2003, The ...Performer
2002 Audience with Donny Osmond, An ...Performer
2002 Party in the Park 2002 ...Performer
2000 Royal Variety Performance 2000, The ...Performer
2000 Party in the Park 2000 ...Performer
1999 Westlife: Westlife-story...

Mark Feehily životopis

25. února 2008 v 13:22 | K.@L. |  1.týden Westlife
Mark Feehily
Zpěvák
Datum narození: 28.05.1980
Místo narození: Sligo, Irsko
Znamení: Blíženci
Životopis: Marcus Michael Patrick Feehily se narodil 28. května 1980 v Irsku. Matka se jmenuje Marie a otec Oliver. Mark má dva bratry Barryho a Colina. Dále má dva psy: černého labradora jménem Snoopy a Irského setra jménem Ozzy. Byl asistentem ve fotografické laboratoři. Jeho přítel se jmenuje Kevin McDaid. Mark Feehily je členem chlapecké skupinyWestlife Filmografie:
2005 Tickled Pink ...Performer
2004 Discomania ...Performer
2003 Greasemania ...Performer
2003 Royal Variety Performance 2003, The ...Performer
2002 Audience with Donny Osmond, An ...Performer
2002 Party in the Park 2002 ...Performer
2000 Royal Variety Performance 2000, The ...Performer
2000 Party in the Park 2000 ...Performer
1999 Westlife: Westlife-Story ...

Texty překlad 3

25. února 2008 v 13:21 | K.@L. |  1.týden Westlife
SOLEDAD
WESTLIFE
If only you could see
the tears in the world you left behind
If only you could heal my heart
just one more time
Even when I close my eyes
There's an image of your face
And once again I come to realise
You're a loss I can't replace
Soledad
It's a keeping for the lonely
Since the day that you were gone
Why did you leave me
Soledad
In my heart you were the only
And your memory lives on
Why did you leave me
Soledad
Walking down the streets of Nothingville
Where our love was young and free
Can't believe just what an empty place
It has come to be
I would give my life away
If it could only be the same
Cause I can't still the voice inside of me
That is calling out your name
Soledad
It's a keeping for the lonely
Since the day that you were gone
Why did you leave me
Soledad
In my heart you were the only
And your memory lives on
Why did you leave me
Soledad
Time will never change the things
you told me
After all we're meant to be love
will bring us back to you and me
If only you could see
Soledad
It's a keeping for the lonely
Since the day that you were gone
Why did you leave me
Soledad
In my heart you were the only
And your memory live on
Why did you leave me
Soledad
OSAMĚLÝ TÁTA
WESTLIFE
Jenom Ty bys mohla chápat
slzy světa, který jsi nechala za sebou
Jenom Ty bys mohla vyléčit mé srdce
ještě jednou
Dokonce, když zavřu oči
Je tu obraz Tvé tváře
A ještě jednou přicházím k poznání
Že jsi ztrátou, kterou nemůžu nahradit
Osamělý táta
Je to trvající osamění
Ode dne, kdy jsi odešla
Proč jsi mě opustila?
Osamělý táta
V mém srdci jsi byla jedině Ty
A vzpomínky na Tebe jsou živé
Proč jsi mě opustila
Osamělý táta
Cesta ulicemi Nothingvillu
Kde naše láska byla mladá a nespoutaná
Nemůžu uvěřit, jaké prázdné místo
Se tu objevilo
Mohl bych skončit se životem
Kdyby to mělo být pořád stejné
Protože nechci tišit hlas ve mně
Který volá Tvé jméno
Osamělý táta
Je to trvající osamění
Ode dne, kdy jsi odešla
Proč jsi mě opustila?
Osamělý táta
V mém srdci jsi byla jedině Ty
A vzpomínky na Tebe jsou živé
Proč jsi mě opustila
Osamělý táta
Čas nikdy nezmění věci,
které jsi mi řekla
Přes všechno je nám souzeno, že nás láska
přivede zpátky k sobě
Jen jestli bys dokázala pochopit
Osamělý táta
Je to trvající osamění
Ode dne, kdy jsi odešla
Proč jsi mě opustila?
Osamělý táta
V mém srdci jsi byla jedině Ty
A vzpomínky na Tebe jsou živé
Proč jsi mě opustila
Osamělý táta

Texty překlad 2

25. února 2008 v 13:20 | K.@L. |  1.týden Westlife
MY LOVE - WESTLIFE
An empty street, an empty house
I hole inside my heart
I'm all alone, the rooms are getting smaller.
I wonder how, I wonder why,
I wonder where they are
The days we had,
the songs we sang together.(oh yeah)
And all my love, I'm holding on forever
Reaching for the love that seems soo far
So I say a little prayer
And hope my dreams will take me there
Where the skies are blue,
to see you once again... my love.
All the seas from coast to coast
Find the place I love the most
Where the fields are green,
to see you once again... my love.
I try to read, I go to work
I'm laughing with my friends
But I can't stop
to keep myself from thinking. (oh no)
I wonder how, I wonder why,
I wonder where they are
The days we had,
the songs we sang together.(oh yeah)
And all my love, I'm holding on forever
Reaching for the love that seems so far
So I say a little prayer
And hope my dreams will take me there
Where the skies are blue,
to see you once again... my love.
All the seas from coast to coast
Find the place I love the most
Where the fields are green,
to see you once again...
To hold you in my arms
To promise you my love
To tell you from the heart
You're all I'm thinking of
Reaching for the love that seems so far
So I say a little prayer
And hope my dreams will take its there
Where the skies are blue,
to see you once again... my love.
All the seas from coast to coast
Find the place I love the most
Where the fields are green,
to see you once again... my love.
Say it in a prayer (my sweet love)
Dreams will take it there
Where the skies are blue (woah yeah),
to see you once again my love. (oh my love)
All the seas from coast to coast
Find the place I love the most
Where the fields are green,
to see you once again.... My Love.
MOJE LÁSKA
Prázdná ulice, prázdný dům
Díra uvnitř mého srdce
Jsem sám, pokoje se zmenšují
Divím se jak, divím se proč
Divím se, kde jsou
Dny, které jsme prožili,
písničky, které jsme spolu zpívali. (oh jasně)
A všecha má láska, já vytrvám navždy
Dosáhnu lásky, která se zdá být tak daleko
Tak říkám malou modlitbu
A doufám, že mé sny mě vezmou tam
Kde nebe je modré,
abych Tě viděl ještě jednou... má lásko.
Všechna moře od pobřeží k pobřeží
Najdu mé nejmilovanější místo
Kde pole jsou zelená
abych Tě viděl ještě jednou... má lásko.
Zkouším číst, jdu do práce
Směju se s mými přáteli
Ale nemůžu přestat
myslet (oh ne)
Divím se jak, divím se proč,
Divím se kde jsou
Dny, které jsme prožili,
písničky, které jsme spolu zpívali. (oh jasně)
A všecha má láska, já vytrvám navždy
Dosáhnu lásky, která se zdá být tak daleko
Tak říkám malou modlitbu
A doufám, že mé sny mě vezmou tam
Kde nebe je modré,
abych Tě viděl ještě jednou... má lásko.
Všechna moře od pobřeží k pobřeží
Najdu mé nejmilovanější místo
Kde pole jsou zelená
abych Tě viděl ještě jednou...
Držet Tě v náruči
Slibovat Ti mou lásku
Říkat Ti ze srdce
Že jsi všechno na co myslím
Dosáhnu lásky, která se zdá být tak daleko
Tak říkám malou modlitbu
A doufám, že mé sny mě vezmou tam
Kde nebe je modré,
abych Tě viděl ještě jednou... má lásko.
Všechna moře od pobřeží k pobřeží
Najdu mé nejmilovanější místo
Kde pole jsou zelená
abych Tě viděl ještě jednou... má lásko.
Říkat to v modlitbě (má sladká lásko)
Sny to přenesou tam
Kde je nebe modré (ou jasně)
Vidět Tě ještě jednou, má lásko (oh má lásko)
Všechna moře od pobřeží k pobřeží
Najít mé nejmilovanější místo
Kde pole jsou zelená,
vidět Tě ještě jednou... Má Lásko.

Texty překlad 1

25. února 2008 v 13:19 | K.@L. |  1.týden Westlife
SEASONS IN THE SUN - WESTLIFE
Goodbye to you my trusted friend
We've known each other since we
Were nine or ten
Together we've climbed hills and trees
Learned of love and abc's
Skinned our hearts and
Skinned our knees
Goodbye my friend it's hard to die
When all the birds are singing
In the sky
Now that spring is in the air
Pretty girls are everywhere
Think of me and I'll be there
We had joy we had fun we had
Seasons in the sun
But the hills that we climbed were
Just seasons out of time
Goodbye papa please pray for me
I was the black sheep of the family
You tried to teach me right from wrong
Too much wine and too much song
Wonder how I got along
Goodbye papa it's hard to die
When all the birds are singing in the sky
Now that the spring is in the air
Little children everywhere
When you see them I'll be there
We had joy we had fun we had
Seasons in the sun
But the wine and the songs like the
Seasons have all gone
We had joy we had fun we had
Seasons in the sun
But the wine and the song like
The seasons have all gone
Goodbye Michelle my little one
You gave me love and helped
Me find the sun
And every time that I was down
You would always come around
And get my feet back on
The ground
Goodbye Michelle it's hard to die
When all the birds are singing in
The sky
Now that the spring is in the air
With the flowers everywhere
I wish that we could both be there
We had joy we had fun we had
Seasons in the sun
But the hills that we climbed were
Just seasons out of time
We had joy we had fun we had
Seasons in the sun
But the wine and the song like the
Seasons have all gone
We had joy we had fun we had
Seasons in the sun
But the wine and the song like the
Seasons have all gone
We had joy we had fun we had
Seasons in the sun
But the wine and the song like the
Seasons have all gone
OBDOBÍ SLUNCE
Sbohem můj věrný příteli.
Známe se spolu od té doby, kdy nám
bylo devět nebo deset.
Společně jsme šplhali na kopce a stromy.
Učili se lásce a abecedě.
Zranili svá srdce a
odřeli svá kolena.
Sbohem můj příteli, je těžké umírat.
Když všichni ptáci zpívají
na nebi.
Teď, když jaro je ve vzduchu.
Krásné dívky jsou všude.
Mysli na mě a já budu tady.
Měli jsme radost, měli jsme zábavu
Období slunce.
Ale kopce, na které jsme vyšplhali, byly
teď obdobím mimo čas.
Sbohem tati, prosím modli se za mě.
Byl jsem černá ovce rodiny.
Zkoušel jsi mě naučit odlišit dobré od špatného.
Přiliš mnoho vína a příliš mnoho písní.
Div, že jsem se dostal dál.
Sbohem tati, je těžké umírat,
když všichni ptáci zpívají na nebi.
Teď, když jaro je ve vzduchu.
Malé děti všude.
Když je uvidíš, budu tady.
Měli jsme radost, měli jsme zábavu.
Období slunce.
Ale víno a písně stejně jako
období jsou všechny pryč.
Měli jsme radost, měli jsme zábavu.
Období slunce.
Ale víno a písně stejně jako
období jsou všechny pryč.
Sbohem Michelle moje malá jediná.
Dala jsi mi lásku a pomohla jsi
mi najít slunce.
A vždycky, když jsem byl na dně.
Vždycky jsi byla se mnou.
A postavila mě vždycky
na nohy.
Sbohem Michelle, je těžké umírat.
Když všichni ptáci zpívají
na nebi.
Teď, když jaro je ve vzduchu.
S květinami všude.
Kéž bychom mohli oba být tady.
Měli jsme radost, měli jsme zábavu
Období slunce.
Ale kopce, na které jsme vyšplhali, byly
teď obdobím mimo čas.
Měli jsme radost, měli jsme zábavu.
Období slunce.
Ale víno a písně stejně jako
období jsou všechny pryč.
Měli jsme radost, měli jsme zábavu.
Období slunce.
Ale víno a písně stejně jako
období jsou všechny pryč.
Měli jsme radost, měli jsme zábavu.
Období slunce.
Ale víno a písně stejně jako
období jsou všechny pryč.





Westlife Video Mix

24. února 2008 v 23:39 | K.@L. |  1.týden Westlife