Kian Egan životopis

25. února 2008 v 13:25 | K.@L. |  1.týden Westlife
Kian Egan
Zpěvák
Datum narození: 29.04.1980
Místo narození: Sligo, Irsko
Znamení: Býk
Životopis: Kian John Francis Egan se narodil ve Sligu v Irsku. Matka se jmenuje Patricia a otec Kevin. Má šest sourozenců - tři sestry: Viv, Fenella a Marielle a tři bratry: Gavin, Tom a Colm. Jeho přítelkyní je herečka Jodi Albert. Kian Egan je členem chlapecké skupiny Westlife
Filmografie:
2005 Tickled Pink ...Performer
2004 Discomania ...Performer
2003 Greasemania ...Performer
2003 Royal Variety Performance 2003, The ...Performer
2002 Audience with Donny Osmond, An ...Performer
2002 Party in the Park 2002 ...Performer
2000 Royal Variety Performance 2000, The ...Performer
2000 Party in the Park 2000 ...Performer
1999 Westlife: Westlife-story...
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 lusinka lusinka | E-mail | Web | 25. února 2008 v 18:37 | Reagovat

tak tadytoho fešáka zbožňuju

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama