Nicky Byrne životopis

25. února 2008 v 20:16 | K.@L. |  1.týden Westlife
Nicky Byrne
Zpěvák
Datum narození: 09.10.1978
Místo narození: Dublin, Irsko
Znamení: Váhy
Životopis: Nicholas Bernard James Adam Byrne se narodil v Irsku. Matka se jmenuje Yvonne a otec Nicholas. Nicholas má dva sourozence, sestru Gillian a bratra Adama. Před karierou zpěváka hrál fotbal za klub Leeds United. Má psa který se jmenuje Keane. Je ženatý s Georgina Ahern - Byrne. Nicholas Byrne je členem velice známé chlapecké skupiny Westlife
Filmografie:
2005 Tickled Pink ...Performer
2004 Discomania ...Performer
2003 Greasemania ...Performer
2003 Royal Variety Performance 2003, The ...Performer
2002 Audience with Donny Osmond, An ...Performer
2002 Party in the Park 2002 ...Performer
2000 Royal Variety Performance 2000, The ...Performer
2000 Party in the Park 2000 ...Performer
1999 Westlife: Westlife-Story ...
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 B. B. | 15. července 2008 v 20:32 | Reagovat

a co třeba fotky těch kluků ??

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama