Westlife po třetí něco o nich

24. února 2008 v 23:24 | K.@L. |  1.týden Westlife
Diskografie:
2006 The Love Album

2005 Face to Face

2004 Allow Us To Be Frank

2003 Turnaround

2002 Unbreakable - The Greatest Hits Vol. 1

2001 World of our Own

2000 Coast to Coast

1999 Westlife
a teď.... to sou oni
CELÉ JMÉNO: SHANE STEVEN FILAN
Přezdívky: Trigger, PC, Shay
Datum narození: 05/07/1979
Čas narození: 12:34pm
Místo narození: Sligo General Hospital, Northwest Ireland
Znamení: Rak
Vlasy: hnědé
Barva očí: Zelené
Rodiče: Peter a Mae
Bratři: Finbar, Liam a Peter
Sestry: Yvonne, Denise a Mairead
Jeho vlastní popis: spoločensky, štedry a romanticky
ženatý, manželka Gillian Walsh a dcerka Nicole
Kde bývá: V Sligu a se skupinou na cestach.
Zvířata: Pes Kaiser a kůň, který se jmenuje Carlton Clover
Jeho koníčky: spánek, teplé počasí, dítě, nakupování, přátelé, zpěv a koně
Co nemá rád: neslušné lidi, hady, kávu a hmyz
Nej. zpěváci: Michael Jackson, The Backstreet Boys, The Corrs a George Michael
Nej. zpěvačka: Mariah Carey
Nej pop star: Nicky (Westlife) a George Michael

CELÉ JMÉNO: MARCUS
MICHAEL PATRICK FEEHILY
Datum narození: 28/05/1980
Stav: přítel Kevin McDaid
Znamení: Bliženci
Přezdívka: Freddie
Domov: Sligo, Irsko
Rodiče: Oliver a Marie Feehily
Surozenci:2 bratři: Barry a Colin
Zvířata: Snoopy - černý labrador, Ozzy - irský setr
Vzdělání: Summerhill College, Sligo
Brava očí: modrá
Barva vlasů: hnědá
Zlozvyk: zpívá v kuse

CELÉ JMÉNO: KIAN JOHN FRANCIS EGAN
Datum narození: 29/04/1980
Znamení: Býk
Místo narození: Sligo, Irsko
Zvířata: Měl kočku, která se jmenovala Pepper, ale zemřela, když skákala ze střechy při chytání ptáka.
Vzhled:
*Vlasy : původně hnědé, ale od svých 14 roků si je přebarvuje na blond
*Očí: modré
Rodina :
*Rodiče:
Kevin a Patricia
*Bratři: Gavin, Tom a Colm
*Sestry: Viv, Fenella a Marielle
Charakter :
*Popis třemi slovy:
romanticky, zabavny a hanblivy
*Nejlepší vlastnost: starostlivý
*Zlozvyk: kouše si nechty
CELÉ JMÉNO: NICHOLAS BERNARD JAMES
ADAM BYRNE
Datum narození: 09/10/1978
Místo narození: Holles Street Hospital, Dublin, Irsko
Znamení: Váhy
Barva vlasů: blond
Barva očí: modrá
Stav: manželka Georgina Ahern - Byrne
Rodiče: Nicholas and Yvonne
Bratr: Adam
Sestra: Gillian
Škola, kterou navštěvoval: Baldoyle Boys, St. Nessains Secondary and Plunket College
Jeho popis: Spoločenský a zábavný s vášní při vystupování
Nejoblíbenější sport: Fotbal
Nejoblíbenější film: Armageddon
Nejoblíbenější herec: Brad Pitt a Bruce Willis
Nejoblíbenější herečka: Cameron Diaz
Místo, kde se cítí nejlépe: Doma v Dublin
Členové:
Shane Filan
Nicky Byrne
Kian Egan
Mark Feehily
Brian McFadden

(Brian ze skupiny odešel 9.března 2004, aby se mohl více věnovat své rodině a dal se na solovou dráhu)
V roce 1998 se objevila nová senzace v podobě skupiny Westlife, která se od té doby dostala 14x na NO.1 britské singlové hitparády a umístila se tak přímo za Elvise Presleyho a The Beatles! Novinka na rádiích, písnička Home ohlásila 9.album s názvem Back Home.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 lusinka lusinka | E-mail | Web | 2. března 2008 v 21:12 | Reagovat

Tak to poslední album děsně zbožňuju, se jim povedlo

2 uhmmof uhmmof | E-mail | Web | 23. dubna 2009 v 6:11 | Reagovat

wkumkG  <a href="http://wjogfambdijv.com/">wjogfambdijv</a>, [url=http://ozhvnqqyamcj.com/]ozhvnqqyamcj[/url], [link=http://jowvkwtmgnsc.com/]jowvkwtmgnsc[/link], http://hjqqxutvuugm.com/

3 xtgzaurvxr xtgzaurvxr | E-mail | Web | 25. dubna 2009 v 5:28 | Reagovat

LbUpPM  <a href="http://svxyhfqelxtk.com/">svxyhfqelxtk</a>, [url=http://bxayzwfcdxsx.com/]bxayzwfcdxsx[/url], [link=http://jfrqvglshfjf.com/]jfrqvglshfjf[/link], http://uchkadyadeaw.com/

4 miwyuc miwyuc | E-mail | Web | 8. května 2009 v 6:53 | Reagovat

t89vJs  <a href="http://jlslvcghnhqh.com/">jlslvcghnhqh</a>, [url=http://clnwvdjglxnz.com/]clnwvdjglxnz[/url], [link=http://xecviihdsmfm.com/]xecviihdsmfm[/link], http://pvyjzjducwje.com/

5 kdgsmabxjw kdgsmabxjw | E-mail | Web | 31. května 2009 v 18:13 | Reagovat

HKMIxB  <a href="http://gyzktyewjtvk.com/">gyzktyewjtvk</a>, [url=http://jgpwwdzxgatf.com/]jgpwwdzxgatf[/url], [link=http://qsxwrckmvrxl.com/]qsxwrckmvrxl[/link], http://hiniersxpjar.com/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama